Şeftali içerisinde bol miktarda C vitamini, yanısıra A ve B vitamini taşır. Şeftali meyvesi, magnezyum, potasyum ve kalsiyum açısından oldukça zengindir ayrıca demir ve sodyum deposudur.
Ilıman ortam seven bir meyvedir. Akdeniz bölgesi ve Bursa civarında yetiştirilir. Meyve olarak tüketildiği gibi, suyu da sıkılarak meyve suyu olarak tüketilir. Şeftali, vücudu koruyan ve iltihaplanmayı önlemeye yardımcı olan antioksidanlarla doludur. Böylelikle vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı direnç kazanmasını sağlamaktadır.
Şeftali ve Nektarin kökende aynı tür olmasına rağmen farklı meyvelerdir.
Şeftali ürünümüz ile hizmetinizdeyiz.
Meyve Takvimi
Kaliteli Ürünler, Zamanında Teslimat